#
Πρώτες Βοήθειες με Ομοιοπαθητική

Πρώτες Βοήθειες με Ομοιοπαθητική
1523707380

Το Yogini Wellness Studio στο Ηρακλειο Κρήτης διοργανώνει τρίωρο σεμινάριο με τίτλο ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ με εισηγήτρια την ΣταυρούλαΠερβολαράκη Φαρμακοποιός -Ομοιοπαθητικος. 

 

  Αναλυτικές Πληροφορίες 

3ΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

ΣΤΟΧΟΙ

Οι συμμετέχοντες:

1. να ενημερωθούν για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τις βασικές αρχές της Ομοιοπαθητικής ως θεραπευτικής μεθόδου

2. να αντιληφθούν ότι είναι εφικτό να αναλάβουν, σε κάποιο βαθμό, την ευθύνη της υγείας τους

3. να μπορούν να αντιμετωπίζουν απλά οξέα περιστατικά στο σπίτι για εκείνους, την οικογένεια τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους

 

ΘΕΜΑΤΑ

➢ Πώς ορίζουμε την Υγεία και την ασθένεια

➢ Τι είναι η Ομοιοπαθητική. Βασικές αρχές και η επιστημονική της βάση

➢ Γιατί να επιλέξουμε την Ομοιοπαθητική; Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της μεθόδου και στις ευπαθείς ομάδες (βρέφη, παιδιά, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, ηλικιωμένοι)

➢ Αναλυτική περιγραφή των εικόνων 18 ομοιοπαθητικών φαρμάκων που ενδείκνυνται για πολύ συχνές οξείες καταστάσεις με αναφορά περιστατικών από την κλινική μου εμπειρία

 

-πυρετός, κρυολογήματα

-μώλωπες, χτυπήματα

-ατυχήματα, αιμορραγίες

-τραυματισμοί μυών, νεύρων

-τραυματισμοί συνδέσμων, τενόντων, διαστρέμματα

-κολικοί κ προβλήματα οδοντοφυΐας νεογνών

-τσιμπήματα

-αλλεργικές αντιδράσεις

-εγκαύματα, ηλίαση

-φλεγμονές, διαπυήσεις, οδοντικά αποστήματα

-τροφική δηλητηρίαση

-συμπτώματα από υπερκατανάλωση αλκοόλ ή φαγητού

-άγχος πριν τις εξετάσεις

 

➢ Δοσολογία και τρόπος λήψης φαρμάκων

➢ Πότε χρειάζεται να καλέσουμε βοήθεια

➢ Πώς να φτιάξουμε ένα κουτί Πρώτων Βοηθειών με ομοιοπαθητικά και άλλα μέσα

 Θα δοθούν σημειώσεις.

 

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Περβολαράκη Σταυριάννα                                                  

Φαρμακοποιός-Ομοιοπαθητικός                              st.pervolaraki@gmail.com

 

Πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής

 

Early Bird Price :20€(συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)για εξόφληση μέχρι 10/4/2018

 

  Από 11 Απριλίου και μετά :Kόστος συμμετοχής: 28€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε :Λουκαδακη Ελευθερία 6944307916/Λουκαδακη Δέσποινα 6974815919

                 Βιογραφικό 

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Οκτώβριο του 1985. Σπούδασα στο τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2008 αποφοίτησα και ήρθα σε επαφή με την Ομοιοπαθητική. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η εκπαίδευση μου στην ολιστική αυτή θεραπευτική.

Αρχικά, ως ασθενής βίωσα τα ευεργετικά οφέλη της μεθόδου και στη συνέχεια ως μαθήτρια μυήθηκα στην Τέχνη και την Επιστήμη της Ομοιοπαθητικής παρακολουθώντας τα διετή σεμινάρια της Εθνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας, τα οποία έθεσαν τα θεμέλια της γνώσης μου στη Κλασική Ομοιοπαθητική. Αναζητώντας να διευρύνω περαιτέρω τις γνώσεις μου, παρακολούθησα το 3ετές πρόγραμμα Ομοιοπαθητικής στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής και έλαβα το Δίπλωμα Ομοιοπαθητικής.

Στην πορεία αυτή ήρθε να προστεθεί η εκπαίδευση μου σε μια σύγχρονη θεωρία στο πεδίο της Ομοιοπαθητικής, τη μέθοδο της Αίσθησης (The Sensation Method), του Ινδού Ομοιοπαθητικού Dr. Rajan Sankaran. Για 1.5 έτος παρακολούθησα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Wednesdays with Rajan), στο οποίο δίδαξε ο ίδιος μαθητές από όλο τον κόσμο, τις βασικές αρχές της μεθόδου του. Ο αμείωτος ενθουσιασμός μου για την Ομοιοπαθητική με οδήγησε στη Ρωσία, στον Καναδά και στη συνέχεια στην Ινδία, στην Ομοιοπαθητική Ακαδημία «The Other Song» για περαιτέρω εκπαίδευση.

Από τον Νοέμβριο του 2011 έως σήμερα ασκώ την Ομοιοπαθητική, συνεχίζοντας να παρακολουθώ σεμινάρια διακεκριμένων Oμοιοπαθητικών (Dr. Rajan Sankaran, Dr. Jayesh Shah, Dr. Misha Norland).

Η κατανόηση της αξίας της διατροφής ως αναπόσπαστο μέρος της θεραπευτικής λύσης με οδήγησε στο να κάνω σπουδές στη Φυσικοπαθητική Διατροφή (Natural Health Care College). Ολοκλήρωσα τον πρώτο κύκλο διάρκειας 1.5 έτους ως Nutrition Advisor. Έτσι, κάθε πλάνο ομοιοπαθητικής θεραπείας  συνοδεύεται από εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και τρόπου ζωής.

Η επιθυμία να συνδυάσω και άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, με γνώμονα το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα για τον ασθενή, με οδήγησε τον Οκτώβριο του 2016 να εκπαιδευτώ στον Ελληνικό Βελονισμό στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής.

Σε όλη αυτή την διαδρομή στις ολιστικές θεραπείες, προχωρώ έχοντας ως υπόβαθρο τις γνώσεις της ανατομίας, της φυσιολογίας, της παθολογίας και της σύγχρονης φαρμακολογίας, τις οποίες έλαβα από τη φοίτησή μου στη Φαρμακευτική Σχολή.

Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του τις δυνάμεις για να θεραπεύσει το σώμα και την ψυχή του. Χρειάζεται όμως έναν αρωγό στο ταξίδι αυτό της αυτοθεραπείας. Είναι τιμή μου να είμαι βοηθός σε κάθε τέτοιο ταξίδι.

                                                  Σταυριάννα Περβολαράκη

6973869273 2155559132

www.spiralhomeopathy.gr

Περισσοτερες Εικονες